... ...
Blog

Yüzük Ölçüsünü Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Yüzük çevresine göre ölçme yöntemine göre, ölçeceğini parmağın çevresine ip geçirebilir ve net bir boyut bilgisi alabilirsiniz. İpi parmağınızdan sarın ve iplerin ucunun birleştiği noktayı bir kalem ile işaretleyin. Ardından milimetre detayını veren bir ölçü aleti ile  iki çizgi arasını ölçün ve yüzük ölçünüzü ortaya çıkarmış olun. 


İkinci yöntem ise yüzük çapına göre ölçme yöntemi. Bu yöntem de bu konuda sizlere rehberlik edecek türden. Bu ölçümü yapmak için ihtiyacımız olan detaylar arasında kullandığınız herhangi bir yüzük var. 

Daha önce kullandığınız bir yüzüğü alın ve çapını ölçün. Tabi bunlar dışında en profesyonel yöntem olan yüzük ölçtürme yöntemi. Bunun için de size en yakın kuyumcuya ya da yüzük satan bir yere gidip yüzük ölçünüzü almak olacak. Birkaç dakika içinde halledilebilecek olan bu işlem sayesinde, çok kolay bir şekilde ölçünüzü organize edebileceksiniz.


Bu yöntemler sayesinde yüzük seçim sorunu yaşamadan online alışverişlerinizi hızlı bir şekilde organize edebileceksiniz. Zaman kaybetmeyin ve size uygun olarak organize ettiğimiz en ideal çalışmaları yakalayın. Birbirinden kaliteli gümüş yüzük fiyatları ve modelleri için tek yapmanız gereken online alışveriş tercihlerini kullanmanız olacak. Ayrıntılı ve yenilikçi ödeme seçenekleri ile hizmet veren online mağazamız, en uygun gümüş fiyatları konusunda sizler için büyük fırsatlar sağlamaya devam edecek.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0
0