... ...
Blog

Gümüş Alyans Modelleri Nelerdir? Alışveriş İpuçları…

wedding-2595915_1920.jpeg


Popüler Gümüş Alyans Modelleri
Bol parlaklık sunan çok renkli gümüş nişan yüzükleri için güzel fakat uygun fiyatlı taşlarla yapılan sterling gümüşü (som gümüş) değerli taşlı yüzükler ile sterling gümüş aquamarin yüzükler son zamanların en trend gümüş yüzük modelleri arasında.

Gümüş Claddagh yüzükleri – dostluğu, sadakati ve sevgiyi sembolize eden pırlantalı gümüş Claddagh yüzükleri 1700’lü yıllardan beri üretiliyor ve gümüş Claddagh yüzükleri, eşsiz gümüş alyanslar arayan çiftler tarafından en sevilen tasarımlardandır.

Gümüş pırlanta yüzük  sıkı bir bütçeye sahip, ancak gerçek pırlanta ile yapılan uygun fiyatlı yüzük arayan çiftler, gümüş pırlanta yüzük görünümünden, daha düşük fiyatlarla yararlanabilme imkanına sahiptir.


Söz ve Nişan Yüzükleri için Önemli Hususlar

Kadın ve erkekler için gümüş alyans, söz ve nişan yüzükleri birbirinden güzel modellerde bulunmakta ve çok uygun fiyatlarla sunulmakta iken, yüzüklerin sert muamele görmesi riskine karşın gümüş yüzükler günlük olarak takmak için önerilmemektedir.

Taşlı Gümüş Takılar İçin Özel Bakım

Gelecek yıllar boyunca gümüş nişan yüzüğü, gümüş söz yüzüğü, gümüş alyans, gümüş bileklik ve gümüş kolyelerinizi mükemmel şekillerde tutmak için, bu faydalı önerileri takip edin.

Gümüş basınç altında bükülebileceğinden ve çizilebileceğinden, gümüş alyanslar, halkaları aşırı basınç ve / veya darbeli etkilere maruz bırakabilecek herhangi bir faaliyet gerçekleştirmeden önce çıkartılmalıdır. 

Yüzük ve bileklikler çiziklere maruz kalabileceği herhangi bir ev işlerini yapmadan önce gümüş yüzük ve bileklikler çıkarılmalıdır.

Gümüş takılar çıkarıldığında, bunları bir bez torbaya koymak en iyisidir.

Gümüş takıları temizlerken ılık sabunlu suda hafifçe yıkayıp yumuşak bir parlatma bezi ile kurulayın. Parlak gümüş takılarınız için onaylanan – gerektiği kadar – bir kararma giderici ürünü kullanın.

Gümüş kolyeleriniz ile yatıyorsanız bükülebilir, bileklik ve yüzükler kolayca çizilebilir veya bükülmüşse, profesyonel bir kuyumcu çizikleri düzeltip yüzüğü düzleştirebilir. 
Profesyonel bir kuyumcu ile yılda bir kez temizlik ve havalandırma randevusu da çiziklerin giderilmesine ve gümüş takıların üzerindeki parlaklığın korunmasına yardımcı olabilir.

Gümüş Alyanslar ve Gümüş Nişan Yüzüğü için Alışveriş İpuçları

Gümüş gibi yumuşak bir metal söz konusu olduğunda, yüzüklerde ve ayarlarda kaliteli çalışmalar özellikle önemlidir. Mükemmel bir işçilikle ömür boyu kullanılacak kaliteli gümüş alyans, gümüş söz yüzüğü, gümüş nişan yüzüğü, gümüş bileklik, gümüş kolye gibi gümüş takılar bulmak için alışveriş yaparken şu ipuçlarını aklınızda tutun.

Pırlantalı gümüş nişan yüzüğü, pırlanta üzerindeki not bilgilerini içeren saygın bir laboratuvardan alınan bir sertifika ile birlikte verilmelidir. Bu bilgi ile gelmeyen pırlantalı gümüş yüzük ya da alyans satın almaktan kaçının.


Sadece gümüş bir plakaya sahip olduğu için düşük maliyetli sadece pirinç veya bakırdan yapılmış yüzük satın alma konusunda cazibelere kapılmayın. Altın ile kaplanmış gümüş yüzükler için de aynı şey geçerlidir. Kaliteli gümüş alyans için onaylanan tek plaka rodyum plakasıdır – ve bu plakalar aşınır hale geldiğinde kolayca değiştirilebilir.

Gümüş takı alışverişinizi garantili çalışan ve güvenilir olan Asur’dan yapabilirsiniz!

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0
0