... ...
Blog

Biz kimiz?

Midyat Asur Telkari Gümüş

Üretmek, üretken olmak tecrübe isteyen  zor bir iştir. Bizler Midyat Asur Gümüş  olarak; sanatsever  ve deneyimli iş sahasıyla bu işin ciddiyetinin gerektirdiği sorumluluğu taşımak ve siz sayın müşterilerimize en güzel takılarımızı, sanat ruhuyla yoğurarak sunmayı kendimize amaç edindik.
Bu sorumluluk ve bilinç çerçevesinde, her zaman fikirlerimizi geliştirerek üretimdeki kaliteyi ve modern takılarımızla sektörümüzün önde gelen kuruluşu olmanın avantajıyla; firmamız müşterilerinin, globalleşen dünyada rekabet şartlarını göz önünde bulundurarak,her zaman en iyi olanı ortaya koyarak,sayın müşterilerimizin beğenisine sunmaktayız.

Asur Gümüş markası; gümüş takı sektöründe, klasik, modern, fantazi ve el sanatlarını bir araya getirip tasarımlarını yayınlamakta ve yenilemektedir.

firma olarak yayınlamakta olduğumuz modellerin sadece göz estetiğine dayalı değil; aynı zamanda kültür olarak’da ayrıcalığı vardır.bilindiği üzere eski yüzyıllardan beri Midyat’ta müslüman ve hırıstıyan aleminin bir arada yaşadığı ortak tasarımlarla, ortak fikirlerle ürettikleri sanatı; hem bölge kültürünü yansıtan işlemeleri tarihi gümüş işlemecilik anlayışını, hem de zevke dayalı motifleri bir arada bulundurmaya  Asur Gümüş  olarak özen göstermekteyiz .

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0
0